Stokis Teh Sanna Makky

Stokis Teh Sanna | Teh Sanna Makky

Kami Stokis Teh Sanna Makky Terpercaya buruan pesan sekarang juga dan rasakan khasiat kesehatan nya.

Teh Sanna Makky

Teh Sanna Makky adalah teh herbal alami yang menyehatkan dan disunnah kan karena ia mengandung bahan2 dari tanaman sanna yaitu daun sanna yang banyak sekali manfaat dan khasiatnya. Daun sanna sudah dikenal sejak ribuan tahun lalu sebagai bahan pengobatan tradisional.

Teh Sanna Makky teh herbal pelangsing ini banyak sekali khasiat dan manfaatnya untuk tubuh manusia.

Berikut Khasiat Teh Sanna Makky

 1. Melangsingkan tubuh dan Mengempiskan Perut Buncit
 2. Membantu Mengurangi penyakit Kencing Manis.
 3. Membantu Mengurangi penyakit Lemah Jantung.
 4. Membersihkan Usus Kecil dan Besar.
 5. Melancarkan haid.
 6. Memudahkan agar cepat bisa hamil (Inshaallah Atas Izin Allah S.W.T)
 7. Membuang Racun dan lemak.

Berikut Tanya Jawab & Soalan Lazim :

 1. Bolehkah Teh Sanna Makky diminum beserta dengan suppliment lain?

Boleh ,kerana fungsi nya  ialah mencuci usus. Apabila usus sudah dibersihkan, suppliment atau ubat lain yang dimakan akan diserap dengan lebih baik.

 1. Bolehkah Teh Sanna Makky di bancuh dengan air suam?

Tidak boleh kerana tidak berkesan.Perlu gunakan air yang menggelegak dan tunggu hingga suam kemudian baru diminum. Setelah habis segelas boleh ditambah air yang panas untuk diminum bila suam. Tidak boleh menggunakan air daripada mesin air panas.

 1. Apakah yang akan terjadi bila saya minum Teh Sanna Makky ?

Teh Sanna Makky  akan membersihkan usus anda dan selepas 8 hingga 12 jam (mengikut saiz individu) anda akan merasa hendak ke tandas.Anda akan dapati kotoran yg keluar berlainan dari biasa.  Kotoran yang telah melekat lama di usus kita akan keluar. Setelah seminggu minum teh ,usus insyaAllah akan bersih dan bolehlah diminum dua hari sekali. Bagi individu yang saiz agak besar perlu teruskan setiap hari sehingga tercapai berat badan yang diinginkan.

4.Bilakah Teh Sanna Makky  sesuai diminum?

Bagi yang sibuk dan bekerja pada siang hari bolelah minum pada waktu pagi dan yang sibuk waktu malam bolehlah minum sebelum tidur.Jangan risau tentang kekerapan ke tandas. Kita akan pergi sekali atau dua kali sahaja dan terasa ringan perut, tidak seperti keracunan makanan atau makan langsat muda.

5.Ada kesan sampingan bila saya minum Teh Sanna Makky ?

Teh Sanna  Makky  adalah 100% dari daun teh sanna dan tidak mengandungi bahan campuran yang lain.

Tidak ada kesan sampingan yang diketahui dan penggunaannya telah diluluskan oleh US Pharmaceuticals dan National Institute of Health US dan boleh dibeli dimana-mana farmasi tanpa perlu surat kebenaran doktor.

Walaubagaimanapun pihak kami sedang berusaha untuk mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia

6.Bagaimana Teh Sanna | Teh Sanna Makky dapat mengurangkan penyakit kencing manis?

Teh Sanna | Teh Sanna Makky  akan mencuci usus dan keluarkan bahan yang tidak perlu didalam perut. Penting bagi usus kita bersih kerana bila bersih, makanan yang kita makan akan dicerna dengan baik.Oleh itu, organ organ lain dalam badan akan kurang beban kerja dan dapat menjalankan tugas membersih darah dengan sempurna. Apabila darah bersih banyak penyakit dapat dielakkan, termasuk kencing manis, jantung,pusingan haid yang sempurna dan gaut.

 1. Bagaiman Teh Sanna | Teh Sanna Makky dapat membantu penghamilan?

Bila usus kita bersih dan lembut, ia tidak menekan rahim dan kedudukan rahim akan berada pada kedudukan yang betul. Banyak faktor lain yang terlibat dalam usaha untuk hamil dan ini salah satu faktor. Insya Allah..

8.Dimana saya boleh beli Teh Sanna | Teh Sanna Makky  ? Untuk Informasi Pemesanan : Hub : SMS/ WA: 0822-7766-9955, Pin BB : D262AOD.

 Stokis Teh Sanna Makky

 

Leave a Reply